Saturday, January 17, 2009

BADMINTON!!

Alkisahnya..semalam aku n clasmates yg gian bersukan ni telah mengadakan acara sukan mingguan utk clas kitorg iaitu badminton..harap2 ade la sukan2 yg dorg ni organize tiap2 minggu demi membantu mengurangkn berat badan ku yg semakin menjadi jd ni..hikhik..Serious lama dah x main badminton ni..last main pun zaman muda remaja dulu..so bile dorg plan nk main badminton ape lg dgn semangatnye aku malapor diri utk turut serta..(mcm melapor diri utk PLKN plak..) hikhik.

Walaupun masing2 main mcm kayu je tp xpe yg penting ENJOY..walaupun lenguh abis tangan ni tp gaya ala2 pemain badminton professional tu harus ada.haha..so layan je pic yg sempat di snap ni..huhu

ni la gelanggang utk pertarungan hebat!!(hebat ke??)..hebat la utk pemain2 amatur yg pegang raket pun fail..hahaha

Muka2 jagoh yg akan jd wakil malaysia di sukan paralimpik..(paralimpik?? x sesuaiiii....)kui3

5 comments:

::sunshine:: said...

wwwaahhhh...byk perubahan ek kamoo..
smua sukan kamoo join..bagus2..hehehe

::sunshine:: said...

wwwaahh...byk perubahan ek kamoo...
smua sukan kamu join..
hahaha...bagus2...

LIZA said...

hahaha min harus join sume sukan..kalo ade sape2 nk g berenang jgn lupa ajak aku..hikhik

::sunshine:: said...

aku skang join aerobik ngn gym..
huakakaka...

LIZA said...

wah sun..gym tu ade instructor hensem x??kalo ade aku nk join..wakakaka