Tuesday, March 24, 2009

ALREADY 23!!!!!!

How to start huh? but one thing for sure today is my buffday thus it a very pleasant 4 me to start my day with smile..hikhik..since last couple of weeks x dpt nk update blog then hari ni harus rajin2 kan diri utk update gak..so what else yg nk cite..of course pasal buffday celebration..

Walaupun da lama kwn2 dr sf celebrate buffday aku ni tp hari ni secara officialnye nk say thanks of course to the briliant masterminders yg planned my buffday celebration iteww, lana n partner, sis ann..(dorg ni akan jd sasaran utama aku lpas ni..jage time korg nye buffday nnt..harus telur akan menyaluti badan korg..hahaha).part kne baling tepung tu akan aku ingt smpai mati..hahahaha.thanks also goes to auntie, uncle, min, riana, mia, kos n lain2..wah mcm menang award kan..hahaha..perasan!!nway korg mmg rowkkss..aku je yg ayu..wakakaka..

Motif????hikhik

Terharu i..so senyum2 smbil cover ayu je la time ni..alalala..bluekk!!hahaha

Lihat la!! abis muka n badan menjd bahan uji kaji kan..tu tgk lana siap nk gelak2 x ingt..jage kamooo!!hahaha..yg pasti balingan tepung dr ann yg plg kne sasaran...ciss..jage ann lpas ni aku akan berlatih utk buat balingan tepat..hahaha..

Uncle, thanks for the present...tq2

Min, thanks utk mafela iteww..cantik bagat sih..hikhik

Nway td lpas clas beberapa clasmates pun blanja aku mkn..of course bab2 blanja ni menjd kesukaan sejak azali kan..for my buffday katenye..so thanks juga kt korg..lupa plak nk amik gmbr td coz perut ni da suffle plak..so jumpa mknn trus x ingt dunia..

APE2 PUN THANKS FOR ALL THE WISHES!!!

*pics are credited to riana n ann..


8 comments:

ann said...

mukakakakakaka... weh aku tak bersalah!! lana yang bersalah!!! wakakakakaka larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

LIZA said...

jage korg lpas ni..utk ann aku da siap kan pakcage utk die..(tepung beras + telur ayam kpg grade A + kunyit import dr india + sos tiram )..amikk..!! x tau la nnt jd ape..hahahaah
..utk lana masih lagi memikirkan package yg sesuai..hahaha

eleza737 said...

waaaaa seb baik aku xde salah langsung.. huakakaa...

hepi besdei liza..
welkem to da zombie club! ^O^

LIZA said...

thanks eleza..hahaha...tu la selamat da aku join club korg kan..xpe2 meh kite mencari ahli2 baru..sape kah ahli yg mnjd sasaran iteww??hahaha

FARAMIELIA said...

HAH???????APA??AMPUN MAK TIRI!!!!!LANA TAK BERSALAH..ADOIIII...AMPUNILAH I NI HAAAAA..KAK ANN YG SURUH BELI TEPUNG..SO LANA BELI LA....HEHEHEHEH...APAPU KALO NAK BALING TELUR KAT LANA MESTILAH DI IMPORT DARI CONGO K..HIKS HIKS

LIZA said...

ok lana harus aku tunaikan hasrat kamoo nak tepung dr congo iteww.tungguu!!hahaha..ape2 thanks ok..

::sunshine:: said...

eppy besday KAK LIZA..
huakakaka..mulai skang aku akan panggil ko KAK LIZA..hihihi

LIZA said...

ceh minn..dush dush dush..kakak yg comel lagi ayu..ok la tu..hahahaha