Friday, March 6, 2009

MOVIE 'GENG' 4 2ND TIME!!!

Aloha..pnat nyer... aku baru blk dr bkt raja mengabiskan sisa sisa masa hari ni (mcm sisa2 mknan jew kan) dgn menengok cite 'geng'..Actually hari tu da tgk cite ni dgn clasmates tp sebbkan cik jenor jasmin iteww kepingin bangat mau nonton cite ini, harusla aku n liana menjadi peneman setia kan..walaupun 2nd round, tp gelak tu nk berpjgn smpai hujung cite je tambah2 si lana tu.hahaha..mmg besh!!

walaupun min tu ala2 control2 ayu je..tp senanyer die excited coz hasrat terpendam nk tgk cite ni tercapai gak..hahaha

routine biasa..sebelum start movie harusla camera hp menjd sasaran utama..huhuhu

Lpas movie..kitorg memenuhkan setiap ruang perut yg kosong di pizza hut..konyang den harini...thanks to lana yg blanja rm2 utk mkn n rm9 utk movie..tq2..haha

Adoi dr kul 6.15 smpai kul10mlm melepak dlm pizza tu..da jd ala2 kedai mamak kan..smpai kembung perut refill air..siap bleh mintk tlg org pizza tlg snap gmbr..tq eh walaupun time snap tu mcm berlaku gempar bumi..bergegar je..hahaha

4 comments:

::sunshine:: said...

huakakakaa...
sonokkann ari nih...
pas ni klo nk tgk movie..tunggu aku dulu..
pas ni kita mkn pizza lg ek...dok lepak lama lg kat pizza...

LIZA said...

hahaha min..harusss..

FARAMIELIA THE SISTER said...

WAHHHHHH!!!!OK2 JANGAN LUPA AJAK LANA LG EK..HARUSLAH KITA BERGUSIP2 LAMA SIKIT NANTI..WEKEKEKE...MEMANG BESTLAH..ADESS KALO DAH BERJUMPA TU X SAH KALO X SEHARI SUNTUK...

LIZA said...

harusla lana akan dijemput utk memeriahkan majlis..lana kan penyeri majlis..perosak majlis pun ada gak kdg2 tu coz gelak 2 x pnah pd tahap minimum..hahaha