Saturday, May 2, 2009

TAG dr Cik Bersih

1.Org luar sana x kenal kamu.Perjelaskan siapa kamu?
Erhmm..an easy going person..somtime byk ckap..somtime ayu terlampau.kononnya..hahaha..

2.Sikap kamu yang 'mantap'?
wah soalan..mantap dr segi ape tu??bg soalan blk ni..hukhuk

3.Sikap kamu yang sangat jelek?
Makhluk tuhan plg pemalas kalo kt rumah..so malas tu la sikap plg jelek..bile la nk jd rajin ni..adoii

4.Apakah gajet yang kamu sentiasa bawa?
IC, lesen kete, hp n duit..

5.Dah berapa HP kamu pakai selama neh? Senaraikan brandsnya.Jenama HP yang sedang kamu gunakan sekarang?
a) first skali guna nokia yg stok baling kt anjing pun mati tu..ntah model ape tp yg besar gedabak tu..tu zaman sekolah menengah coz hp tu da xde sape nk guna kt rumah kan..so dpt la merasa gune hp dulu2..hahaha
b) Samsung egeo..comel je hp ni..mcm langit dgn bumi kalo nk di bandingkan dgn nokia sblm tu..hehee
c) nokia ntah ape ntah model die..lupa..
d) Nokia N73 yg sedang di guna..besh kalo amik gmbr..image cantik juga la..hehe

6.Siapa bestfriend kamu?

Ngak ade..used to have but zaman sekolah2 dulu la..now sume pun kwn rapat je..lg besh kalo rapat dgn sume org instead of just focusing at one only..kan2??


7.Siapa yang kamu sayang selain family kamu?Kenapa kamu sayang dia?

Sume org yg menyokong saya selama ni..x kisah la dlm segi mcmane pun..ala2 menang award ni..hikhik


8.Lagi 10 tahun kamu jadi apa?
Imaginative thinking nih..hehe..seharusnye nk jd org plg berjaya dlm kerjaya n rumah tangga..erkk rumah tangga?possible x??harap2
.tp yg penting parents comes first lor..berbakti kt dorg dulu..

9.Kata-kata hikmah yang pernah kamu dengar & paling kamu suka?
Fall seven times, stand up eight..(just got it a few minutes back from one of my clasmates..

10.Dalam blog kamu,sudah ada berapa followers.
Sebelum ni 18 tp since da tukar layout ni..hilang suda..isk2

11.Senaraikan followers yang kamu suka? (Tak kira kuantiti) Kenapa?
since da xde followers so x dpt den nk jwb soklan ni..isk2

12.Makhluk Tuhan paling HOT mahu di Tag?
Mcm sume je da buat je tag ni...so nak kasi kt cypan n edos..tu pun kalo dorg blum buat..hehehe..

1 comments:

ann said...

lizaaaaaaaaaaaaaaaa lizaaaaaaaaaaa lizaaaaaaaaaaaaaaaaa chantekkkkkkkkkkkkk takkkkkkkk!!